Kip Tofu Nugget Recept, Efficiënter Dus Meer
Nuggets kunnen thuis worden gemaakt. Je kunt de ingrediënten van kippenvlees mengen met witte tofu om het zuiniger te maken en de resultaten zijn steviger.
Tofu maakt de goudklompjes ook luchtiger als ze worden gebakken en papperig als ze worden gebeten.
Tofu-nuggets zijn geschikt voor diepgevroren bijgerechten of diepgevroren bijgerechten. Bekijk hieronder het recept voor tofu-nuggets van ons.
Kip tofu nuggets recept
Materiaal:
- 1 stok Chinese tofu, geplet
- 100 gram kippendijfilet, fijngesneden
- 100 gram sagomeel
- 50 ml ijswater
- 3/4 theelepel kippenbouillonpoeder
- 3/4 theelepel zout
- 1/4 tl peperpoeder
- 2 teentjes knoflook, geperst
- 3 rode uien, fijngesnipperd
Zo maak je -nuggets :
1. Roer tofu, kippenvlees en sagomeel in één kom.
2. Voeg eieren, water, kippenbouillonpoeder, zout, peperpoeder, sjalotten en knoflook toe. Goed roeren.
3. Giet het nuggetmengsel in een aluminium pan die is ingevet en bekleed met plastic.
4. Stoom gedurende 30 minuten, tot ze gaar zijn. Als het is afgekoeld tot kamertemperatuur.
5. Snijd de nuggets naar smaak. Op dit punt kunnen nuggets worden ingevroren om bijgerechten op te slaan.
6. Hoe nuggets , in eiwit te dippen en met grof paneermeel te bedekken.
7. Bak nuggets in hete olie op middelhoog vuur. Nuggets zijn klaar om geserveerd te worden.
0 Response to "Kip Tofu Nugget Recept, Efficiënter Dus Meer"
Post a Comment